Barcelona nikog nije povrijedila kao Pereza: "Ukrali su mi san"

Prodali ga Romi

Barcelona nikog nije povrijedila kao Pereza: "Ukrali su mi san"

E. Čaušević

Španski fudbaler Carles Perez u četvrtak je postigao debitantski gol u dresu Rome na meču Evropske lige protiv Genta.

Perez je u rimski klub stigao prije mjesec dana iz Barcelone što je bilo veliko iznenađenje. Katalonski klub odlučio je Pereza prodati Romi, a da o tome uopšte nisu informisali ovog fudbalera.

On je u razgovoru za Mundo Deportivo otkrio da je sve saznao dan prije nego što je transfer ostvaren. Perez nije krio razočarenje potezom čelnika Barcelone jer je priznao da nije ni slutio da će na takav način napustiti Katalonce.

"Vidio sam neka pisanja španskih medija, ali sam mislio da su to samo špekulacije. Sjećam se da sam tog vikenda planirao zabavu za prijatelje, a na kraju sam završio u Rimu na ljekarskim pregledima. Trener Setien mi je samo nakon jednog treninga rekao da ne računa više na mene i to je to", rekao je Perez, te nastavio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"To je za mene već prošlost, ali priznajem da sam razočaran. Uvijek mi je san bio da igram za prvi tim Barcelone i kada sam konačno došao tu oni su taj san ukrali. Istina je da više nemaju strpljenja s mladim igračima iz La Masije što je bio zaštitni znak kluba. Pričaju vam jedno, a rade potpuno drugo. Nemam ja lošu sliku o Barci, zahvalan sam na svemu što je klub uradio za mene. Jednostavno nije mi se svidjelo kako su me na kraju prodali i to je sve. Bez ikakvog razloga ukrali su mi san".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi