12

Komentari (12)

ELBalkanico
Barça treba da renovira ugovor sa Dembeleom i Fatiem, to je najbitnije sada (zajedno sa Messijem, ali to ce biti tesko, moraju mu popoloviti platu). Eric Garcia je jedino pojacanje koje je sigurno. Laporta nije vise nista rekao, barça ima dug preko 700M€ na kratki rok i preko 1,1B ukupno. Tek sa 2-3 godine cemo mozda vidjeti u Barsi nego zvucnije pojacanje. A ko se informise u Barceloni u spanskoj marci, taj ce malo sta realno zvati o klubu(Skoricu, pogledaj makar Sport ili Mundo Deportivo, to su barsine novine, mada su vlasnistvo El Periodico i LaVanguardi,a koji su protiv nezavisnosti i samim tim, protiv Laportine politike).
YouTalkinToMe
To ako je istina, to je onda propast u najavi. I aguero i alaba su svoje najbolje dali a gdje god dođu imati će velike plate, tako da nista dobro barceloni nece donijet.
Pajver
Nije fer od Laporte dao već 20 intervjua a nije spomenuo muralema ma mora da je i on neznalica i mrzitelj muslimana kao i Kuman čim nije odmah obećao da će najbolji asistent lige muralem imati zacementitano mjesto u početnih 11
Inter_tz
A koja si ti dosada i smor,pa ti neznas brojat koliko je eurica miralem dobio od barce
Pajver
Koliko znam i ja a i svi koji prate nogomet k Barcelonu nije još dobio gotovo ništa a za ovo što je igrao i sramotio se ne bi trebao ni dobiti ali jbg dobiće sigurno
m1987
Barcelona ce dovesti Depaya, Wijnalduma i Erica Garciju. Alaba mislim da ce otici u Premijer Ligu. Real ce pokusati da dovede Mbappea ili Haalanda, takodjer ukoliko Varane i Ramos odu morat ce traziti stoperski dvojac koji je danas skoro pa nemoguce naci. Mislim da ce i Zidane napustiti Real ne zato sto klub zeli vec on. Ali vrijeme ce najbolje pokazati sta ce i kako biti!
sportskenovosti
Gdje si murinho nisam te prepoznao De mi reci zaključavas li vrata od sobe kad ga bacaš da ti neko ne bane
m1987
@sportskenovosti
Prvo se nauci pisati i osnovnoj kulturi, pa tek onda napisi nesto. Drugo, izrazio sam samo svoje misljenje i ne znam sta ti tu ima smetati naucnice.
Jupp
Jao naslova, ja pomislih sad ce kompletni remont ekipe napraviti kad ono Alaba, Aguero i Garcia. Ako je to plan za nezaustavljivu Barcelonu onda sam ja teski amater po pitanju fudbala..
boopydoopy
Florentino PEZER brat naš hahahah
Eno30
Pa prije par dana pisete Alaba dogovorio sa Realom onda Halland ide u Manchester pa Chelsea koce i vama novinarima vise vjerovat
Zoilomas
E ako misli da ce mu Aguero donijeti nesto onda je i on truba
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.