Barcelona obećala mnogo zvijezdi Cityja
Foto - EPA

Žele Bernarda Silvu

Barcelona obećala mnogo zvijezdi Cityja

M. Šljivak

Ekipa Barcelone nastavlja da traži pojačanja za narednu sezonu.

Za sada je jedino potvrđeno ime koje dolazi Miralem Pjanić, ali nema dileme da će do početka nove sezone tim iz Katalonije u svojim redovima imati još nekoliko velikih imena.

Jedan od njih bi mogao biti i porutgalski fudbaler Bernardo Silva. Britanski Telegraph saznaje kako je rukovodstvo Barcelone već kontaktiralo ovog fudbalera i dali su mu određena obećanja.

Bernardu je obećano kako će biti jedan od ključnih igrača kluba u narednom periodu. Na ovaj način ga žele privoliti da potpiše za klub, a vidjet ćemo hoće li se to na kraju i desiti.

Međutim, neće Barca lako doći do Portugalca. On je ugovorom vezan za Manchester City do 2025. godine i na tržištu vrijedi 80 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To je cijena koja je trenutno previsoka i za Barcelonu, ali će Katalonci nekako pokušati da sklope dogovor sa Građanima.

Silva je od 2017. godine član Cityja. Odigrao je 155 utakmica i postigao je 30 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi