Barcelona se nakon tri mjeseca vratila na Camp Nou, trenirao i Lionel Messi

Dobre vijesti za navijače

Barcelona se nakon tri mjeseca vratila na Camp Nou, trenirao i Lionel Messi

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone će naredne sedmice nakon tri mjeseca pauze ponovo odigrati meč La Lige.

La Liga se nastavlja 11. juna okršajem Seville i Betisa, a Barcelona će na teren dva dana kasnije kada gostuju kod Mallorce. Katalonci se spremaju punom parom, a nakon duže pauze danas su konačno trenirali na Camp Nou.

U klubu su odlučili da odrade trening na glavnom terenu što je oduševilo igrače ovog tima. No, ono što posebno raduje navijače jeste da je trenirao i Lionel Messi.

Argentinac prethodnih dana nije trenirao zbog problema s povredom, ali čini se da je sve u redu. Messi i Semedo su trenirali odvojeno od ostatka ekipe prema posebnom programu, no trebali bi biti spremni za meč protiv Mallorce.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi