U Barceloni su strpljivo čekali osvetu za Sevillinu objavu i uzvratili su na gospodski način

Oglasili se na Twitteru

U Barceloni su strpljivo čekali osvetu za Sevillinu objavu i uzvratili su na gospodski način

E. Čaušević

Barcelona i Sevilla sinoć su odigrali odličan meč na Camp Nou u okviru revanš meča polufinala Kupa kralja.

Sevilla je u prvoj utakmici na svom terenu slavila sa 2:0, ali tu prednost nisu uspjeli da sačuvaju jer je Barcelona sinoć nakon produžetaka pobijedila sa 3:0 i plasirala se u finale.

Iz katalonskog kluba su odlučili da odgovore na provokaciju Seville još od 17. februara kada je Barca poražena sa 4:1 na svom terenu od PSG-a u Ligi prvaka.

Tada je hit bila fotografija kako Pique pokušava da uhvati Mbappea, a i iz Seville su to objavili na Twitteru. u Barci su strpljivo čekali na osvetu, te su je dočekali nakon sinoćnje utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Fudbal se radi o poštovanje. Laku noć", poručili su iz Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Čaušević je u stvari preinteligentan, u svakom članku baci packu da se raja navuče i komentariše i nabija klikove... evo sad ovaj translate googl na neki pećinski bosanski, svaka tebi čast :)
7 1
El_Matador
Je li ovo google translate? ??
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi