Čelnici La Lige su veoma optimistični: Kada bi se mogla nastaviti sezona u Španiji?

Održali videokonferenciju s klubovima

Čelnici La Lige su veoma optimistični: Kada bi se mogla nastaviti sezona u Španiji?

E. Čaušević

Predsjednik La Lige, Javier Tebas, održao je videokonferenciju s predstavnicima svih klubova iz najjače španske lige.

La Liga je prekinuta prošle sedmice baš kao i skoro sva takmičenja u Evropi. Još uvijek nije jasno kada bi se takmičenje moglo nastaviti, ali je jasno da Tebas želi da se to desi što prije.

Ugledna Marca objavila je danas da je Tebas održao videokonferenciju sa predstavnicima svih klubova iz La Lige, te im je poručio da počnu trenirati dok se smiri pandemija koronavirusa.

Cilj prvog čovjeka La Lige je da se takmičenje nastavi 23. aprila kako bi bez problema uspjeli da sezonu privedu kraju do početka jula.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jasno je da La Liga ima najoptimističniji plan za povratak na teren, ali mnogi smatraju da je teško očekivati da će se sezona nastaviti prije početka maja.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi