Barcelona odredila cijenu za Umtitija, ali pitanje je da li je neko spreman da plati ovu sumu
Trenutna vrijednost Umtitija je 40 miliona eura

Francuz je ove sezone odigrao samo sedam mečeva i na izlaznim je vratima katalonskog kluba

Barcelona odredila cijenu za Umtitija, ali pitanje je da li je neko spreman da plati ovu sumu

S. Pašalić

Barcelona je prema pisanju španskog El Desmarquea odredila cijenu za Samuela Umtitija.

Katalonci za svog štopera traže 60 miliona eura od eventualnih kupaca, ali je pitanje da li će neko rizikovati da plati toliku sumu.

Umtiti je svakako odličan igrač, ali je od dolaska na Camp Nou imao velikih problema sa povredama, a najviše sa povredama koljena.

I ove sezone je 26-godišnji igrač dva puta bio povrijeđen, a upravo jedna od povreda je bila i ona koljena zbog koje je pauzirao 13 dana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igrač Barcelone se povezivao u prošlosti sa Manchester Unitedom, Arsenalom, Juventusom i Bayernom, ali je i dalje na Camp Nou.

Sada katalonski klub želi da ga se riješi kako bi doveo 22-godišnjeg Unaija Nuneza iz Athletic Bilbaa, a to bi moglo koštati Barcelonu 30 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Niko ga neče uzet za te pare.Ako ga uspiju prodati za 20 mogu biti sretni.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi