Barcelona odustala od Bellerina, ali ima novu metu

Sada kupuju u Chelseaju?

Barcelona odustala od Bellerina, ali ima novu metu

Endin Čaušević

Španski fudbaler Hector Bellerin već nekoliko sedmica povezuje se s prelaskom u Barcelonu, ali je sada sve izglednije da od toga neće biti ništa.

Barcelona je u dva navrata slala ponudu za Bellerina, no Arsenal je oba puta odbio Katalonce. Topnici ne žele prodati svog desnog beka i jasno je da od njegovo prelaska u Barcelonu ovog ljeta neće biti ništa.

Novi trener Barce, Ernesto Valverde, poručio je čelnicima kluba da ne trebaju gubiti vrijeme na Bellerina ukoliko ga ne mogu dovesti, te da se trebaju okrenuti drugim igračima. Navodno, Barca već ima na meti desnog beka Chelseaja, Cesara Azpilicuetu.

Kako prenose španski mediji Barcelona je već konkatirala Plavce oko ovog 27-godišnjeg igrača i još uvijek nije poznato da li će Chelsea pristati da proda Azpilicuetu. Ono što je jasno je da Barca nema mnogo vremena za gubljenje, te da uskoro mora riješiti pitanje na poziciji desnog beka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti