Navijači Barcelone s nestrpljenjem čekaju naredni petak

De Jong će biti predstavljen

Navijači Barcelone s nestrpljenjem čekaju naredni petak

Edmir Škorić

Za petak 5. jula zakazana je i službena prezentacija Frenkiea de Jonga na Nou Campu.

Holandski veznjak je još u januaru potpisao ugovor s Barcelonom, ali će 5. jula Katalonci i službeno predstaviti De Jonga navijačima.

Nakon uspješno odrađene sezone s Ajaxom, De Jong se seli u Barcelonu i smatra se velikim pojačanjem. Prema izvorima u klubu, De Jong će 5. jula biti predstavljen, a dan ranije će obaviti fotografiranje u novom dresu.

Pred mladim nogometašem su ponosni i emotivni dani, pošto će prvi put obući dres Barcelone i istrčati na kultni Nou Camp.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Stadion će biti otvoren za sve one koji žele da gledaju njegovo predstavljanje, a nakon toga će uslijediti i tradicionalna konferencija za novinare gdje će De Jong odgovarati na razna pitanja.

Vjerovatno ga očekuje i jedno pitanje vezano za saigrača Matthijsa de Ligta, koji se dugo povezivao s Barcelonom, ali je navodno na kraju odlučio da sreću potraži u Juventusu kod Cristiana Ronalda.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi