11

Komentari (11)

Śmeker007
Jos najbolje do prije godinu dana im je UMTITI bio medju najboljim stoperima na svijetu, a sada im je balerina Lenglet stoper za buducnost, e nasli su partnera za Shakiru.. P.S. kad se sjetim kako se boje Mane-a kada trci prema golu, Pique se usere hhahaha hahahaha, jadna ova Barca sanja o 5 titula ove godine, a na kraju jedna ???
ratip irats
Ipak fali nesto ovoj Barsi...
MirzaBarucic
Fali Iniesta, eto ko fali. Onakve greške u prvom poluvremenu, Jordi Alba je direktno krov za oba pogotka. Sljedeće sezone će tu biti De Ligt, De Jong i Ziyech, Tagliafico umjesto Albe, Griezmann.
ArminA
Hahah sanjaj dalje,pa ti nabraja citav Ajax. Mozda ce i doktori preci u Barcu...
MirzaBarucic
ArminA: De Jong već potpisao, De Ligt na izlaznim vratima Ajaksa, Ziyech izjavio u holandskim medijima da mu je san igrati u Barceloni. U čemu je problem?
Noone
Zavisi gdje citas, Ziyechu je u nekim medijima san Bayern. Ipak ne vjeruj svemu sto vidis
ArminA
Koliko znam De Light je blize ManUtd nego Barci ,Ziyech jeste rekao da bi volio igrati u Barci ali i u Arsenalu i to ne znaci da je igrac Barcelone.
Ibro Mehic
Od triplete nista,sezona propala u dvije utakmice
Dino_2000
Ima bajramski turnir.Sad se samo posvetiti tome.
MirzaBarucic
Ko? Raspala Sloboda? Hahahahaha
Dino_2000
Pa gdje si Mirza Barucic.Ništa tvoj vanzemaljac.Što nisi bio danas u Tuzli da bodriš Želju.Ne boj se.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.