Barcelona ostala bez Griezmanna
Foto - EPA

Povreda Francuza

Barcelona ostala bez Griezmanna

M. Šljivak

Francuski napadač Antoine Griezmann vjerovatno će propustiti posljednje dvije utakmice La Lige.

Griezmann se povrijedio večeras na meču protiv Valladolida. Stradao mu je kvadriceps i prema prvim informacijama, njegov nastup u posljednje dvije utakmice je pod velikim upitnikom.

Ovo je svakako prava šteta za Francuza koji je igrao dobro u posljednje vrijeme, no Barce će vjerovatno bez njegove pomoći pokušati da se domogne titule prvaka Španije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ako se zaista ispostavi da je ovo kraj za Griezmanna, on je ovu sezonu u La Ligi završio sa učinkom od devet golova i četiri asistencije u 35 odigranih utakmica.

Malo za čovjeka plaćenog 120 miliona eura..

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehaga
Pa Coutniho je placen 150,pa Dembele,pa od njih nista nema,,,znaci griezmann je pravo pojacanje...Hahahahaha
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi