Žestoke kritike nakon novog poraza: "Pjanić i De Jong nisu mogli odigrati jedno dodavanje"

Kataloncima ništa ne ide

Žestoke kritike nakon novog poraza: "Pjanić i De Jong nisu mogli odigrati jedno dodavanje"

S. Mlaćo
Barcelone je doživjela novi poraz, ovaj put sinoć od Atletico Madrida.

Madriđani su slavili 1:0, te još jednom otkrili sve loše strane Katalonaca.

Barca je djelovala bezidejno, navijači su razočarani, jasno je već nakon deset kola da mnogo toga ne štima. Popularna Marca žestoko je kritikovala igru Barce.

“Barcelona je ušla u jako opasno stanje šoka. Igrači od kojih se najviše očekuje nisu na nivou. Griezmann luta po terenu, Pjanić i De Jong nisu mogli odigrati jedno dodavanje, a Messi ne može sam. Argentinac je vidno potresen svime što se događa oko njega, ali i takav je najbolji na terenu. Osim igračke krize, Barca je u golemim problemima s ozljedama. Fati se neće vratiti mjesecima, a sad nema ni Piquea čija ozljeda je također jako ozbiljna“, navodi se između ostalog u analizi Marce.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barca je ovako loš start imala zadnji put u sezoni 1991/92. Tada su osvojili samo 11 bodova nakon osam kola. Sada imaju također 11.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Pjanke je mogo biti novi kapiten Juventusa,odlucio se da ode niko mu nije kriv !
8 2
KB9
Pa Messi nikad nije ni mogao sam....dok su igrali Xavi i Iniesta u to vrijeme je Barsa i vladala....mnogi mogu reci sta zele...al pogledaj te Ronalda...Ronaldo je nosio Portugal do titule EP nek Messi tako nesto uradi na SP...najlakse je druge kriviti ;)
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi