25

Komentari (25)

BogatiDijasporac
@huizju O kojem Real Madridu pričaš? Onom što su kroz malverzacije, diktaturu, pritisak, ukrali Di Stefana Barceloni :))) Koliko su titula kupili, bukvalno ukrali? Pa i ptice na grani znaju da La Liga ne preferira Barcu zbog Katalonije. Samo uživaj, stručnjak.
MethodMan
Ne znam na osnovu čega ti igrači vrijede toliko kad ne mogu osminu finala lige prvaka da prodju
MethodMan
Nisu se pohvalili stručnom metodologijom kojom ovakva imaginarna sranja računaju. 700 miliona stanovnika naše planete Zemlje se ne hrani dovoljno, zamislite koliko ih se ne hrani nikako? Fun fact Bosna I Hercegovina ima više pitke vode nego pola planete.
dinass
Ima vode ali dali je pitka? Skoro smo sve zagadili a sada cemo i zagraditi da bi tajkuni mogli jos vise da se bogate.U Zenici je Fudo prodao Janjicke slapove koji su svugdje u svijetu atrakcija a ovdje njegova zlatna koka.
19501911
SDA patriote,Fudo prodao,od koga si čuo,od patriota koji 30godina prodaju državu za svoj supak,a ti sutis,pa sada serete po Fudi koji je uveo reda i koji je stao na put REŽIMU,usta vas ****m sve koji "želite kao neke promjene,a svaki po nacionalnosti brani SDA,HDZ i SNSD,Fudo ukinuo paušale za vijećnike koji 3 mjeseca nisu radili odmah ne valja,a neka tvoj babo nedojde 5dana na posao,nogu će odmah dobit,kaže Fudo uništio Čelik,neznam koliko da volim Čelik,i neznam koliko da sam iz Zenice neka je,30 godina SDA krade i da im on vraća dugove,e nemoj ljudino daj onom kome treba
MethodMan
Aloo **** vas fudara I SDA i HDZ i SNSD d
MethodMan
Vidim dosta plastike na listi i tome kao ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu veoma zabrinjava i rastuzuje
MethodMan
A vamo šuplju bacaju običnim ljudima da su u bankrotu, dok vamo keš daju uefe koja im gleda kroz prste i imaju priveligije kod istih
MaDaj
Sine Forbes lista je vrijednosti kluba a ne novcane zalihe kluba... da bih mogao lakse shvatiti, razmisljaj ovako. Dobijes promociju na poslu, kupis novog mecku u kesu ... mjesec dana kasnije ostajes bez posla... dakle ti imas mercedes, ali vise nemas novcanih zaliha da kupis bilo sta drugo, cak nemas ni za odrzavanje i popravke mercedesa... jedina opcija koja ti preostaje je da dignes kredit ili da prodas mecku i kupis golfa kao i sav normalan svijet ....
MethodMan
Pa valjda ako si u bankrotu treba da ti padne vrijednost kluba, a ne da se digne najviše u historiji
E.Car
Znači li ovo da će real opet biti ispred Barce kada renoviraju stadion?!?!
MaDaj
Ako si u bankrotu procijena vrijednosti tvog likvidnog kesa je manja nego doprinos (primanja).. dakle troškovi veći nego primanja... jako jednostavno za razumijeti... da se vratimo primjeru iznad... tvoj Mercedes kojeg niko ne želi kupiti može biti procijenjen na 10,000$ vise nego kada si ga kupio... dakle vrijednost tvojih nekretnina je visoka.. medjutim to je lova koja se ne može dotaći... jer nije kes...
payron
Uvjek ce biti ispred barce uvjek
Arnel925
Pjanic diže vrijednost kluba
payron
BogatiDijasporac
Ma ja, Forbes laže. Reci im ti, Allaha ti. Ispravi ih. Ti si stručnjak.
BogatiDijasporac
Ma ja stručnjak, .ebeš finansijske raporte, marketing i reklamiranje, prodaju, statističke podatke ... Sve je laž, Dino Merlin :))) Eto, razmislio sam. Ma znaš šta, .ebeš i medicinu. I oni lažu. Ne postoji koronavirus, za to je sve kriv Erdogan.
BogatiDijasporac
@payron Društvene mreže? Zvanična Forbes stranica ovo pokazuje. Ukucaj na Google 'wealthiest football clubs' i izaberi link od Forbesa.
huizju
@BogatiDijasporac ma nema sta, glavni ste! Nego sta je sa titulama? Kad cete tu biti glavni? Da se Real ugasi, trebalo bi vam 30 godina da ih stignete samo!
user1618268465
ne znam o kojim titulama ti pričaš, ali razlika u ukupnim osvojenim trofejima je možda 1???? Bez Franka i kralja bi ste bili kao Vrbanjuša ????
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.