6

Komentari (6)

mesqueunclub
Daa sigurno su nam sudije pomogle kad smo vas dobijali u sred madrida 2:6 0:3 0:4 pa 5:0 ili 5:1 na Nou Campu..samo znate lupati gluposti i siriti lazi kao vas predsjednik koji je zakuhao tu pricu o placanju,jer je vidio da samo tako moze..vi uzeli pricati o tim stvarima..lopovi i smetljari najveci na dunjaluku..sta komentarises uopste post o barci..drzi se svog "postenog" kluba i zacepite..madridista i user nesto nesto..svaku objavu vi uzeli komentarisati i pricati neznalice..
Madridista
Mogu dovesti koga hoće ali narednih 10 godina katalonska sirotinja će samo rođendane slaviti. Dok malo ne stanu na noge pa počnu s oprobanim receptom plaćanje sudija...
YouTalkinToMe
Svaka druga objava real i modric ali te nigdje na tim objavama ali zato si došao malo da se izigras na objavi o barceloni, nisi odavno, jos od zadnje objave. Hajd oćejfi yebo ti sebi mater i sestru u dupe, otac te yebo smrdljiva. Hocel ikada ona sto te okoti da stane na noge ili će joj vječno ostati podignute.
Joe17
Zasto se toliko psujes bolesnik jedan?! Zar si ti to kod svojih vec obavio je li? Hebem li te u usta, da znam ko si razbio bih te za ovog momka, ti si jedna tipicna internet *****
YouTalkinToMe
Popušiš mi (za) ovog momka.
Cubarsi
Šta bi ti Joe izigravaš nekog dušebrižnika? Ko si ti ba? Ako si iole pametniji od ovog Madridiste shvatio bi da ga je merak zlostavljat svaki dan a ne psovat mu, za njega je psovanje kao desert.Prvo sve i jedan komentar mu je isti a drugo svi komentari su mu vezani za BARCELONU, svaki, on uopšte ne piše na člancima Reala, samo se bavi Barcelonom, Barcu spominje i kad BiH igra, on je jerane bolestan, opsjednut Barcelonom, to ti je čisti dokaz, kad je članak tipa o "Gironu" Atleticu" ne piše ništa, to ga kao ne zanima a zato Barcu rendate vi svi, zajedno sa njim kao liderom na njihovim člancima, mislim ako ste navijači "najtrofejnijeg" kluba na svijetu zašto se bavite manjim trofejnijim klubom na svijetu?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.