Barcelona ponovo na pogon Suareza i Messija

Eibar primio tri komada na Camp Nou stadionu

Barcelona ponovo na pogon Suareza i Messija

Teme:

Fudbaleri Barcelone pobijedili su večeras na domaćem terenu Eibar sa 3:0 u susretu 19. kola španske La Lige.

Barcelona u posljednje vrijeme igra vrlo sigurno u španskoj ligi i ovo joj je bila šesta uzastopna pobjeda s kojom se učvrstila u vrhu tabele.

Na današnjoj utakmici su ponovo briljirali Leo Messi i Luis Suarez koji su postigla sva tri pogotka. Prvi je pogodio Suarez i to u 19. minuti nakon asistencije Coutinha. To je bio i konačan rezultat prvog dijela susreta.

U nastavku meča pogađa i Messi u 53. minuti, da bi šest minuta kasnije Suarez drugim golom na susretu postavio konačan rezultat od 3:0.

Barcelona sada ima 43 boda, još uvijek je lider na tabeli i ima pet bodova više od Atletico Madrida, dok je Eibar dva mjesta iznad opasne zone sa 22 osvojena boda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španska La Liga, 19. kolo:

Barcelona - Eibar 3:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi