Barcelona ponudila Ousmanea Dembelea Liverpoolu, ali uz jedan uslov
Dembele je imao turbulentnu sezonu iza sebe u dresu Barcelone

Katalonci se žele riješiti Francuza

Barcelona ponudila Ousmanea Dembelea Liverpoolu, ali uz jedan uslov

S. Pašalić

Ousmane Dembele je 2017. godine stigao kao veliko pojačanje iz Borussije Dortmund u Barcelonu za čak 105 miliona eura.

Iako je ove sezone odigrao 42 utakmice za katalonski tim u kojima je postigao 14 golova te je upisao 9 asistencija, on je na putu da napusti Camp Nou.

Barcelona je imala dosta problema ove sezone sa mladim Francuzom i njegovim ponašanjem zbog čega ga je trener Ernesto Valverde i izbacio iz tima na neko vrijeme.

Pisalo se o tome da Dembele provodi dane igrajući Play Station sa prijateljima te da se hrani u fast foodu i čini se da se Barcelona želi riješiti mladog igrača.

Tako se danas pojavila informacija kako je Barcelona ponudila Liverpoolu priliku da dovede Ousmanea Dembelea ovog ljeta, ali samo ako Redsi plate istu cifru koji je Barcelona platila Borussiji Dortmund 2017. godine.

Antoine Griezmann je na putu prema Barceloni, a Katalonci su već u januaru dogovorili dolazak Frenkieja De Jonga za 75 miliona eura i sada žele nadoknaditi taj novac.

Jurgen Klopp je poznati obožavatelj Francuza, i iako trener Liverpoola nije planirao potrošiti ogromne iznose na igrače ovog ljeta, dostupnost Dembelea mogla bi izazvati promjenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ELBalkanico
Mali je pravo dobar, kada se malo smiri, bit ce drugi najvazniji igrac Barse. I Grizman nece doci u Barcelonu.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi