Mundo Deportivo: Odlazak Cillessena u Englesku je čista glupost, on bira između dvije opcije
Cillessen je u tri sezone nastupio samo u 32 utakmice u dresu Barcelone

Holanđanin ostaje u Španiji ili ide u Italiju, piše španski dnevni list

Mundo Deportivo: Odlazak Cillessena u Englesku je čista glupost, on bira između dvije opcije

S. Pašalić

Diario Sport je u petak tvrdio da je Jasper Cillessen bio više nego vjerovatno na putu ka Premier ligi s Evertonom, Manchester Unitedom i West Ham Unitedom koji su svi zainteresovani za njegovo dovođenje.

Međutim, Mundo Deportivo danas piše da su glasine oko odlaska golmana Barcelone u Englesku daleko od istine, te čak opisuje interes Evertona kao čistu glupost.

Mundo Deportivo smatra da će holandski golman birati između Valencije i Rome.

Barcelona je u početku htjela 60 miliona eura za svog rezervnog golmana, ali sada su spremni prihvatiti polovicu toga.

Valencia bi morala prodati Netao prije nego što napravi ponudu, dok Roma želi Cillessena kao zamjenu za Robina Olsena, koji je imao tešku prvu sezonu u talijanskoj prijestolnici.

Benfica je napustila utrku zbog visoke cijene i sada je fokusirana na Keylora Navasa iz Real Madrida.

Jasper Cillessen je ove sezone nastupio u samo 11 utakmica, od čega su samo 3 bile u LaLigi te je zbog toga samo dan nakon osvajanja nove titule prvaka sa Barcelonom najavio svoj odlazak iz kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi