Barcelona poslala ponudu u London i to kakvu
Foto - EPA

Nude Coutinha

Barcelona poslala ponudu u London i to kakvu

M. Šljivak

Ekipa Barcelone poslala je ponudu londonskom Arsenalu i ponovo je u pitanju razmjena igrača.

Nakon što su Arthura Mela poslali u Juventus u zamjenu za Miralema Pjanića, Katalonci pokušavaju napraviti još nekoliko dogovora, a sada su kontaktirali Arsenal.

Navodno, Barca je ponudila Topnicima Philippea Coutinha, a za uzvrat traže 21-godišnjeg francuskog veznjaka Mattea Guendouzija.

Coutinho se odavno povezuje s Arsenalom. Katalonski klub ga sada pokušava iskoristiti kako bi doveo igrača na koje će računati, jer je Brazilac prekrižen odavno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Guendouzi je prekrižen u ekipi Arsenala. Mikel Arteta mu ne daje šansu za igru i možda je ovo prava prilika da se razmjena desi.

Vidjet ćemo hoće li na kraju zaista dođi do dogovora između dvije strane.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ekstravaganzni.
Couthinho od 145 miliona za prgavog tarzana? Koliko smijesan portal postajete
10 4
ryan.giggs
Ono kad ne razmislite sekunde i objavite ovakav idoitizam. Možda su obrnute uloge- Arsenal nudi čupu za Cou.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi