Barcelona poslala ponudu za Neymara i sada čeka odgovor PSG-a

Brazilac se vraća na Camp Nou?

Barcelona poslala ponudu za Neymara i sada čeka odgovor PSG-a

Endin Čaušević

U posljednje vrijeme se sve više špekuliše o tome da Barcelona ovog ljeta želi u svoje redove vratiti Neymara.

Španski mediji prenose da je Neymar sam tražio od PSG-a da ga puste nazad u Barcelonu jer je shvatio da je napravio grešku što je napustio katalonski klub prije dvije godine.

Katalonski Sport je objavio da su Barca i Neymar već postigli dogovor i da je on pristao na sve uslove, a jedan od njih je i javno izvinjenje za ono što je napravio kada je otišao u PSG.

Međutim, jasno je da će najveći problem u svemu biti dogovor Barcelone i PSG-a oko visine obeštećenja. Poznato je da je PSG prije dvije godine dao čak 222 miliona eura za Neymara i jasno je da njegovu cijenu neće spuštati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, u Barceloni su pripremili zanimljiv plan u koji žele uključiti i jednog igrača. Naime, katalonski Sport je danas objavio da je Barca poslala prvu ponudu na adresu Parižana i da sada čekaju odgovor.

Navodno, katalonski klub je za Neymara ponudio 100 miliona eura i Philippea Coutinha koji nije opravdao očekivanja u klubu od dolaska iz Liverpoola. Ova ponuda je itekako zanimljiva i bit će interesantno vidjeti šta će Parižani odgovoriti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi