3

Komentari (3)

Klicko
Dzesika Alba je ok
Laporta
Po logici Albe,Barca mu je trebala bit zahvalna dok je ziv,i da igra u prvoj postavi dok je ziv.A koliko je njemu Barca dala,to ne spominje.
Shojich07
Niko Barcelonu nije tjerao da mu da takav ugovor. Barcelona se najmanje sportski/ljudski ponijeli prema igračima. Tjeraju igrače da smanje njihove plate da bi doveli druge igrače kojima će dati ogromna primanja. Da ne govorimo o tome da se o većini igrača ponašaju kao o potrošenim krpama. Drugo da nije dovoljno dobar igrač Alba nebi dobio ugovor u Barceloni, niti bi bio standardan reprezentativac Španije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.