Dvije užasne vijesti za Xavija

Povrijeđena dva bitna igrača

Dvije užasne vijesti za Xavija

E. Škorić

Barcelona u Vigu igra sjajno i trenutno ima 3:1 vodstvo protiv Celte, ali dvije vijesti zabrinule su novog trenera Xavija.

Jedan od najboljih igrača Barcelone trenutno, mladi Ansu Fati, ponovo se povrijedio. Bio je strijelac super važnog gola u Kijevu protiv Dynama, zatresao je i danas mrežu Celte, ali se do kraja prvog dijela povrijedio.

Izgleda da je riječ o ozbiljnoj povredi i to bi mogao da bude pravi udarac za Katalonce.

Ovaj mladi nogometaš je dugo pauzirao, od ljeta 2020. godine do kraja septembra ove godine i vratio se u duelu protiv Levantea 26. septembra, dao i gol i krenuo sve bolje da igra, a sada će opet očigledno pauzirati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, nije samo on problem Xavija i Barcelone, pošto se i štoper Eric Garcia povrijedio u prvom dijelu i obojica su na poluvremenu morali izaći iz igre.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

YouTalkinToMe
Povreda garcije može samo dobra vijest biti za barcelonu, nikoga ne može zaustiviti osim prekršajem, preloš igrač.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi