Barcelona pristala na zahtjev Darija Srne

Transfer pred realizacijom

Barcelona pristala na zahtjev Darija Srne

Prepreke kada je u pitanju transfer Darija Srne u Barcelonu više ne postoje.

Katalonska ekipa pristala je na zahtjev Srne da mu ponude ugovor na 18 mjeseci umjesto na šest koliko se do sada spominjalo i transfer će biti realiziran u januaru mjesecu.

Ostalo je još samo da dvije strane dogovore sitne detalje ugovora koje bi trebale biti završene tokom ove sedmice, prenose španski mediji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodi se da će Barcelona svakako tražiti novog desnog beka kada dođe ljeto, ali da će Srna ostati u klubu najmanje 18 mjeseci.

Ipak, Darijo će morati pristati na smanjenje plate pa više neće primati četiri miliona godišnje koliko dobija u Shakhtaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti