Trojica igrača na korak od odlaska iz Barcelone, među njima i Miralem Pjanić

Čeka nas haos do kraja prelaznog roka

Trojica igrača na korak od odlaska iz Barcelone, među njima i Miralem Pjanić

Endin Čaušević

Ljetni prelazni rok u najjačim evropskim ligama završava se u četvrtak u ponoć, a sigurno je da nas očekuje spektakularna završnica.

U centru pažnje će sigurno biti Barcelona koja se pokušava riješiti nekoliko prvotimaca kako bi pokušali dovesti pojačanje na bekovskim pozicijama.

Barcelonin cilj je da pokuša do kraja prelaznog roka da dovede barem još jedno pojačanje, a navodno katalonski klub trenutno pregovara sa Marcosom Alonsom, Hectorom Bellerinom i Bernardom Silvom.

No, da bi Barcelona bila u mogućnosti da angažuje nekog od ovih pojačanja jasno je da prvo moraju prodati nekog od prvotimaca.

Španski novinar Gerard Romero ovog ljeta je pogodio skoro svaki transfer koji je Barcelona napravila, pa zbog toga svi s velikom pažnjom prate svaku njegovu objavu na društvenim mrežama.

Romero se oglasio danas ponovo i najavio je velike stvari do kraja prelaznog roka, te je poručio da će Barcelona najvjerovatnije prodati trojicu igrača, a kako stvari stoje među njima će biti i Miralem Pjanić.

Oglasi

"Sve je spremno! Pierre-Emerick Aubameyang, Miralem Pjanić i Martin Braithwaite su na korak od odlaska iz Barcelone! Ako oni napuste klub, u upravi vjeruju da će moći dovesti Marcosa Alonsa, Hectora Bellerína i Bernarda Silvu. Budite pripravni, mnogo toga bi se moglo desiti", poručio je Romero.

Poznato je da je veliki interes za Pjanića pokazao saudijski Al Nassr, ali Barcelona je odbila ponudu za posudbu bh. reprezentativca i poručili su da je on samo na prodaju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić se ranije povezivao s nekoliko klubova iz Francuske i bit će zanimljivo vidjeti šta će se desiti do kraja prelaznog roka, te gdje ćemo gledati bh. reprezentativca do kraja ove sezone.

Odlazak u Saudijsku Arabiju bi bio ogromno iznenađenje s obzirom na kvalitet te lige, ali Al Nassr očito sprema ponudu koju Pjanić neće moći odbiti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Koja je ovo epizoda??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi