7

Komentari (7)

Dok je Tebasa bice penala za real i crvenih kartona za realove protivnike
YouTalkinToMe
Nastranu i ne vezano što je ovo glupa i neistinita objava, ali čak i da prodaju, sve mogu prodati ali de jonga ne smiju ni pomisliti da prodaju. Ne postoji kompletniji igrac od njega, dobar u odbrani, dobar na sredini, zna proigrat suigrace, siguran na lopti, može trčati 180 minuta. Bez njega bili bi sredina terena. To im je najbolja investicija u zadnjih 10 godina, za razliku od 250 mil. bacenih na cutinja i grizmana ili 100 mil. bacenih na raphinu i ferana toresa.
Edo_boy
Bravo slažem se s tobom
allstar35
Koja glupost...pa ne moraju nikog prodati jer nema potrebe bilo koga dovesti...uigravati postojece igrace i rijesiti se škarta...
Edo_boy
Ma blaga novinarska retardacija ne znaju šta više pisati pa opleti po barceloni i glupom tebasu koji štiti Real Madrid godinama najgori sajt ikada...
@rm1n
Gluposti, koji novinarski debilizam! I da prodaju prvo će puknit igrači sa posudbi, Trincao, Lenglet, Abde, Nico, pa Ansu Fati, Ferran Tores..Čuj glupih novinara prodat zvijezde pa dovest pojačanja, pa šta će postić sa tim???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.