Svi su ostali bez teksta kada su vidjeli kvote za večerašnji okršaj Barcelone i PSG-a

To se nije očekivalo

Svi su ostali bez teksta kada su vidjeli kvote za večerašnji okršaj Barcelone i PSG-a

E. Čaušević

Barcelona i PSG večeras igraju prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Sigurno je da nas večeras očekuje dosta uzbuđenja u meču ovih klubova, te zaista Liga prvaka se nakon dvomjesečne pauze nije mogla nastaviti na bolji način.

Meč Barcelone i PSG-a je u centru pažnje već sedmicama zbog tenzija koje su se stvorile između ovih klubova. Sve je počelo kada su Parižani javno pozvali Messija da dođe na ljeto, a to je itekako zasmetalo Ronaldu Koemanu i čelnicima Barcelone.

Netrpeljivost PSG-a i Barcelone traje već godinama otkako je Neymar otišao u francuski klub za 222 miliona eura. Katalonci su pokušali da ga vrate nekoliko puta, ali Parižani to nisu dozvolili.

Pitanje je i kako će Messi biti večeras raspoložen jer mnogi smatraju da su i njemu zasmetale stvari koje rade iz PSG-a, a on je tu glavna tema. Iako Barcelona igra na svom terenu nisu baš u najboljoj formi ove sezone i ne može se reći da su favoriti kao nekad.

No, i pored toga kladionice mnogo više vjeruju u pobjedu Barcelone, a kvote za ovaj meč su itekako ostavile bez teksta mnoge.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svi su očekivali da će kvote na pobjedu Barcelone ili PSG-a biti skoro izjednačene, ali to nije slučaj i to je čini se najveće iznenađenje pred večerašnji okršaj ovih klubova.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za večerašnju utakmicu i to OVDJE. Ukoliko vjerujete u pobjedu PSG-a onda se ovakva kvota nikako ne smije propustiti, jer je ona najveća na svijetu i to u Mozzartovoj ponudi. Podsjećamo, meč Barcelone i PSG-a igra se večeras od 21 sat.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1604593678
Ako Pariz bude igrao napadcki i bez imalo postovanja i opreza rasut ce ih u goloj vodi ovu odbranu Barse.
4 1
ragge
Pa normalno da su favoriti kad kući igraju, uvijek kada su ekipe sličnih kvaliteta u pitanju veće su šanse da će domaćin pobjediti
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.