Barcelona razbila Villarreal, Griezmann postigao gol za pamćenje
Foto - EPA

Trijumf Katalonaca

Barcelona razbila Villarreal, Griezmann postigao gol za pamćenje

M. Šljivak

Barcelona je pobijedila kao gost Villarreal sa 4:1 i ostala je u igri za titulu prvaka Španije.

Mnogi navijači katalonskog tima strahovali su od ovog meča s obzirom na to da je Žuta podmornica za razliku od njih u sjajnoj formi.

Ipak, Barce je odigrala fenomenalan meč i na kraju je potpuno razbila Villarreal u ovom susretu.

Prvi gol viđen je već u trećoj minuti. Torres je pogodio vlastitu mrežu za 0:1, ali je prednost Barcelone trajala do 14. minute kada je Moreno zabio za 1:1.

Novu prednost Barceloni donosi Lusi Suarez fenomenalnim golom za 1:2 u 20. minuti meča, da bi u 45. minuti čudesan gol postigao Antoine Griezmann za 1:3.

U nastavku meča Barcelona je samo završila posao. U samom finišu meča Ansu Fati je pogodio za konačnih 1:4.

Barcelona je tako ostala u igri za titulu prvaka s Realom, ali su Kraljevi još uvijek na plus četiri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 34. kolo:

Villarreal - Barcelona 1:4

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
Kad se ovaj tim razigra, jos plus Pjanke kad dodje Barca ce biti najjača, Real isto ima igrača predobrih, Bayern gazi, Atalanta gazi ova četiri tima će igrati polufinale Lige Prvaka u to sam siguran, a ko ce osvojiti to se nikad ne zna, ko bude naspremniji fizički i psihički taj ce dici pehar
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi