Barcelona sa osmoricom "omladinaca" na megdan Žutoj podmornici

Katalonci moraju pobijediti

Barcelona sa osmoricom "omladinaca" na megdan Žutoj podmornici

Danas je na rasporedu nekoliko mečeva 34. kola La Lige, a među njima je i duel Villarreala i Barcelone.

Barcelona gostuje kod Žute podmornice i pod imperativom je pobjede ukoliko želi zadržati korak za Real Madridom, liderom šampionata.

Trener Quique Setien je odredio listu putnika (njih 23) u Villarreal, a na istoj se nalaze čak osmorica "omladinaca" igrača i igrača rezervnog tima Barcelone.

Katalonci na gostovanje u Villarrelu stižu bez Samuela Umtitija i Ousmanea Dembelea, a ni danas Setien neće moći računati na De Jonga.

Dok se vjeruje da će se Holanđanin naredne sedmice vratiti treninzima, Umtiti i Dembele bi zbog svojih povreda vrlo lako mogli propustiti ostatak sezone.

Setien je u roster i ranije znao uvrstiti mlade igrače, igrače koji su zvanično još uvijek igrači rezervnog tima, pa će Ansu Fati, Riqui Puig i Alex Collado zadržati svoje mjesto u ekipi.

A među igračima koji konkurišu za današnji meč su i Pena, Araujo, Morer, Monchu i Cuenca.

Bez obzira na određene probleme s povredama, Barcelona je favorit na gostovanju kod Villarreala, pa kladionica MOZZART na pobjedu Katalonaca nudi kvotu 1.80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za večerašnji duel Villarreala i Barce!

Potražite više informacija na temu La Liga:

Utakmica Villarreal - Barcelona počinje u 22:00h, dok već u 14 sati počinje duel Athletic Bilbaa i Real Madrida.

I Zidane ima određenih problema sa povrijeđenim igračima, pa tako u Bilbau neće biti Varanea, Hazarda i Nacha Fernandeza.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...ko igra kladionicu danas dvica ko kuca na Uefalonu i bit ce penala...Real odmice,morat ce ih sudije malo pogurati jer sami ne mogu nikoga pobijediti.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.