"Znam gdje će Messi završiti karijeru. Imam i potvrdu"

Kaže ugledni novinar

"Znam gdje će Messi završiti karijeru. Imam i potvrdu"

Jedan od najboljih fudbalera planete Lionel Messi, kako stvari stoje, neće nigdje iz Barcelone.

U posljednje vrijeme mnogo se piše o tome da bi Argentinac mogao napustiti Camp Nou, posebno jer se navodno ne slaže najbolje s čelnicima kluba, ali to neće imati utjecaj na njegovu karijeru.

Messi nema namjeru napuštati Barcelonu, a to je sada potvrdio i novinar beIN Sporta Ashraf Ben Ayad, koji se smatra vrlo relevantnim izvorom kada su ovakve stvari u pitanju.

"Imam potvrdu da Messi želi karijeru zavšriti u Barcelonu. Do prije nekoliko sedmica u njegovom ugovoru je postojala klauzula prema kojoj je mogao otići potpuno besplatno, ali on uopće nije razmišljao o tome. On želi da Barcelona ima uspješan projekat u novoj sezoni, želi da osvoji Ligu prvaka", rekao je Ayad.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Poznajem ga već dugi niz godina i znam dobro kako razmišlja", dodao je novinar kojeg na Twitteru prati više od milion ljudi.

Messiju aktuelni ugovor sa Barcelonom ističe 30. juna 2021. godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi