Marca objavila sastav igrača koje je Barcelona mogla dovesti za 555 miliona eura

Toliko košta Messijev ugovor

Marca objavila sastav igrača koje je Barcelona mogla dovesti za 555 miliona eura

Endin Čaušević

Lionel Messi nalazi se u centru pažnje nakon što su u javnost procurili detalji njegovog ugovora s Barcelonom.

Španski Mundo objavio je sinoć detalje ugovora kojeg je Messi 2017. godine potpisao s Barcelonom. Argentinac je potpisao ugovor do ljeta 2021. godine i prema tom ugovoru će inkasirati nevjerovatnih 555 miliona eura.

Messi godišnje u katalonskom klubu zaradi čak 138 miliona eura što je zaista nevjerovatno. Ovi detalji su šokirali javnost u Španiji, a Messijevi advokati već su najavili tužbe protiv ljudi koji su to otkrili.

Ugovor Argentinca s Barcom je glavna tema danas u Španiji, a ugledna Marca je čak sastavila sastav igrača koje je katalonski klub mogao dovesti za 555 miliona eura koliko je koštao Messijev ugovor.

Oni su u obzir uzeli cijene igrača koji su mijenjali klub u tom periodu, te cijene njihovih transfera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U tom sastavu su: Ederson (40 miliona eura), Joao Cancelo (40 miliona eura), Bonucci (35 miliona eura), Hakimi (40 miliona eura), Rodri (63 miliona eura), Van de Beek (39 miliona eura), Havertz (80 miliona eura), Bruno Fernandes (55 miliona eura), Joao Felix (120 miliona eura), Ferran Torres (23 miliona eura), Haaland (20 miliona eura).

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Van svake pameti, da su ga prodali za 250 miliona i ovih pola milijare, mogli su kupiti sve sto valja na trzistu..Jos za Neymara uzeli 220 miliona, pa ovog direktora treba streljati.
3 0
Duje
A jesu uzeli njihove plače u obzir i jesu uzeli u obzir koliko je messi donija novaca samo od sponzora i dresova?? Vjerovatno se 30 ovakvih igrača skupa nemože s njin mirit po tome.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi