23

Komentari (23)

Pajver
I sve to bez muralema
Mirsad1705
Sevilji nije pomogao ni sudija. Barselona kad pokaže volju da igra može hladno dobiti svakoga u La ligi. Suđenje je bilo kao i uvijek - protiv Barselone. U prvoj utakmici u Sevilji, sudija je hladno izvukao prekršaj nad Đordi Albom iz 16-erca van i nije pokazao na penal, pa je Sevilja sačuvala (tada) 1:0. Penal koji je večeras dosudio za Sevilju blago rečeno je smiješan. Od samog početka je "opominjao" igrače Sevilje, ali je tek u drugom poluvremenu izvadio jedan karton i pokazao Fernandu. Kasnije i drugi. Oba zasluženo. Pored toga mogao je hladno pokazati barem još 3 žuta igračima Sevilje, koji su vukli, gurali i udarali po nogama svakog i po cijelom terenu. Za one koji traže prema pravilima nepostojeći penal za Sevilju (igranje rukom Lenglea), neka prvo pročitaju pravila - a ona kažu da odbijena lopta, kada padne na ruku nije igranje rukom - u slučaju Lenglea lopta ga je udarila u grudi, pa skliznula i udarila po ruci. Umjesto toga pogledajte šta je napravio (čini mi se Džordan), kada se bacio na zemlju i u stilu golmana branio udarac rukama - u 16-ercu - nema ni VAR se nije oglasio. Isto tako, VAR se nije oglasio kod nepostojećeg penala. Na kraju, realno govoreći Sevilja je došla da se brani i sačuva nepošteno "zarađenih" 2:0. Prema igri i pokazanom, nisu zaslužili da idu dalje, čak i da je suđenje bilo pošteno. U prvom poluvremenu nisu stvorili nijednu šansu, u drugom da nije bilo poklonjenog penala ne bi imali udarac u okvir gola.
user1594933207
Svaka cast za komentar
BogatiDijasporac
Mrzitelji Blaugrane se ne slazu s tobom.
user1606950187
Koliko je Messi zaslužan sa svoje golove i igru toliko i Ter Stegen
BogatiDijasporac
Danas je Messi bio daleko od onoga sto zna i umije. Predugo je drzao loptu u nogama.
user1606950187
I ne danas kazem za sve
Brazuka
fsusak10
fascinanto mi je kako kad barca izgubi uvijek 50 60komentara o messiju i Komanu kako su za sve krivi, a kad su sad zaredali u 15 utak 13pobjeda nema nikoga, haha
user1606950187
Ja ba to sam i ja jdnm napis da su izgubili ovoliko sad bi bilo 54 komentara
YouTalkinToMe
Dembele je igračina ali kao da nikada nije ošutao loptu, svaka je u nebesa. Groznu završnicu ima. Dest je kao i usvakoj utakmici sve ijednu loptu izgubio, nikoga nije uspio proći. Pedri je skroz ispao iz forme. Ali kao ekipa mnogo bolje izgledaju.
BogatiDijasporac
Ovu formaciju je furao Van Gaal u Brazilu i Koeman u Feyenoordu. Isplati se. Tri odbrambena igraca, pet u sredini. Dobro su poslagani bili u obje utakmice protiv Sevilje. Zasluzeno Barca.
fsusak10
da bar pjana nije povređen, nebi moro s telke pratit neg uzivo s klupe xD
E.Car
Volio bi ti da pjanketu možeš cipele čistiti!!!!
fsusak10
šalim se haha, šta si se upeco odmah .
Barca.forever
@kokoalo @user1599677620 hahahahahhah momci gdje ste
BogatiDijasporac
Hajde sad prvi trofej ove sezone, aBd. Liga Prvaka je nemoguca misija, La Liga jos moze. Prvo Copa del Rey :)
kokoalo
A penal u produzetku ?
BogatiDijasporac
Na kojim si ti drogama?
user1606950187
Hahahaha smijesan
YouTalkinToMe
Bilo bi previše, mada to ne umanju glupost lenglea. Lik redovno ide i na protvnike i na loptu rukama, preglup igrač.
Zaštita Identiteta
Onaj penal kad je Braithwaite popio lakat u 16, ili pak onaj u regularnom vremenu kad je ljudina s obje ruke uhvatio loptu u bloku? ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.