Barcelona postavila dokaz da je oštećena za penal u Sevilli
Foto - Screenshot

Video iz drugog ugla

Barcelona postavila dokaz da je oštećena za penal u Sevilli

Midhat Šljivak

Ekipa Barcelone poražena je sinoć od Seville sa 2:0 u prvom polufinalnom duelu Kupa Kralja.

Tako je katalonski velikan došao na rub ispadanja iz ovog takmičenja i trebat će im zaista veliki preokret u revanšu da bi se uključili u borbu za trofej.

Dosta prigovora je Barcelona imala na suđenje Antonija Mateua Lahoza. Smatraju da ih je oštetio za penal i da je duel Jordija Albe i Susa izvukao van kaznenog prostora.

"Tu je bio penal koji nam sudija nije svirao. Analizirat ćemo utakmicu, ali pred nama su i novi mečevi za svega nekoliko dana. Ovo je naporan raspored i to je jako loše za igrače", rekao je trener Barcelone Ronald Koeman nakon meča.

Barcelone ja odlučila predočiti dokaz da je penal zaista postojao. Objavili su snimak iz drugog ugla na zvaničnoj stranici i na taj način su pokazali da su oštećeni.

Pogledajte.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Logicno
Pa znajul ikad izgubit a da se poslije ne zale pa stvarno su vise dojadili svaka ekipa izgubi pozali se na sudjenje nekad ali oni konstantno...
6 7
Celtic
Na što je današnji fudbal spao da se za svaki kontakt penal traži ili karton. Instagram manekenski fudbal.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi