Barcelona sprema transfer 19-godišnjeg Francuza?

Yann Karamoh koji je trenutno na posudbi u Interu na meti Katalonaca

Barcelona sprema transfer 19-godišnjeg Francuza?

Na listi želja Barcelone se, navodno, našao mladi reprezentativac Francuske Yann Karamoh, koji se trenutno nalazi na posudbi u Interu, a Katalonci žele realizovati njegov transfer što je ranije moguće.

Ovaj fudbaler rođen u Obali Slonovače je na početku sezone stigao na dvogodišnju posudbu u Inter iz francuskog Caena, a nešto ranije ovog mjeseca je upisao i svoj prvi start u dresu Nerazzurra.

Karamoh je, naime, upisao nastup protiv Bologne, a na ovom susretu je uspio postići i pobjedonosni gol za ekipu Intera.

Prema navodima britanskog Daily Mirrora, osim Barcelone za Karamoha je zainteresovan i Chelsea, a ova dva kluba će se upustiti u utrku za njegov potpis, iako je već dogovoreno da Inter po isteku posudbe, 2019. godine, otkupi njegov ugovor od Caena.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi