Nakon što su mu opljačkali kuću nastavila se noćna mora za Coutinha

Oštetio novog Audija

Nakon što su mu opljačkali kuću nastavila se noćna mora za Coutinha

Endin Čaušević

Philippe Coutinho se veoma brzo uklopio u ekipu Barcelone, a proteklog vikenda postigao je debitantski gol u La Ligi u visokoj pobjedi na Gironom rezultatom 6:1.

Međutim, što se tiče privatnog života Coutinho i njegova porodica baš i ne uživaju u Barceloni. Prošle sedmice brazilski fudbaler je zbog nepropisnog parkiranja ostao bez auta jer ga je odnio pauk, a istog dana kada se vratio kući saznao je da je opljačkan.

Nevolje za brazilskog igrača se nisu tu zaustavile jer je danas oštetio novi Audi koji je dobio od Barce kada je potpisao za ovaj klub. Dok je pokušao parkirati automobil ispred svoje kuće oštetio je lijevu stranu jer udario u ogradu.

Ipak, Coutinho se ne mora brinuti ukoliko šteta na autu bude nešto veća jer će odmah dobiti novo auto od Barcinog sponzora Audija. Također, španski mediji prenose da će Coutinho uskoro promijeniti kuću, te da će sada biti nešto bliže Luisu Suarezu i Lionelu Messiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi