Barcelona spremila 40 miliona eura za napadača Seville?

Prema pisanju Mundo Deportiva

Barcelona spremila 40 miliona eura za napadača Seville?

Prema pisanju uglednog Mundo Deportiva, Barcelona će u ljetnom prelaznom roku krenuti po angažovanje napadačkog pojačanja.

Na meti Katalonaca nalazi se napadač Seville Kevin Gameiro, koji bi za nekoliko mjeseci lako mogao postati novi stanovnik Nou Campa.

Gameiro ove sezone igra sjajno. U 43 utakmice postigao je 21 gol, a uz sve to ima i veeliko iskustvo igranja u Primeri.

Sve to je dobra preporuka za transfer u trenutno najjači španski klub, koji bi za njegove usluge morao izdvojiti 40 miliona eura, koliko iznosi njegova otkupna klauzula u ugovoru sa Sevillom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kevin Gameiro ima 28 godina i u svojoj karijeri nastupao je još za PSG, Lorient i Strasbourg. U dresu reprezentacije Francuske ubilježio je osam nastupa uz jedan postignuti gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi