Barcelona spremila eure za Luku Jovića
(Foto: EPA) Luka Jović sa saigračima proslavlja jedan od svojih pet golova protiv Fortune Dusseldorf

Napadač Eintrachta blizu Nou Campa?

Barcelona spremila eure za Luku Jovića

Jedna od najvećih ovosezonskih senzacija, srbijanski reprezentativac Luka Jović, želja je Barcelone, prenose španski mediji.

Ovaj mladi napadač je sjajnim igrama u dresu Eintrachta iz Frankfurta privukao pažnju mnogobrojinih velikana uključujući Bayern i Liverpool, ali sada se u čitavu priču uključila Barcelona i navodno napravila konkretan korak.

Naime, špekuliše se da su Katalonci ponudili 35 miliona Eintrachtu za usluge 21-godišnjeg napadača.

Luka Jović bi po dolasku u Barcelonu doprinio dubini klupe kada su napadači u pitanju s obzirom da je Nou Camp prije nekoliko dana napustio Munir El Haddadi. Međutim, čelnici Barce u Joviću vide i zamjenu za Luisa Suareza koji je ušao u pozne igračke godine i koji se sve češće muči sa povredama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada ostaje da se vidi da li će Eintracht prihvatiti ponudu Barcelone.

Inače, Luka Jović, inače rođeni Bijeljinac, je ove sezone odigrao 23 utakmice za Eintracht u svim takmičenjima, te je postigao 17 golova i upisao četiri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi