Barcelona spremila posebnu koreografiju za El Clasico
(Foto: Screenshot) Real Madrid nikako da izađe iz krize, pa El Clasico dočekuje u seriji od četiri prvenstvana meča (tri poraza i remi) bez pobjede.

Sve je spremno za veliki spektakl

Barcelona spremila posebnu koreografiju za El Clasico

Ljubitelji fudbala s nestrpljenjem iščekuju prvi ovosezonski El Clasico i prvi sudar Barcelone i Real Madrida bez Lionela Messija i Crsitiana Ronalda ne terenu u proteklih deceniju i kusur.

Ronaldo je napustio Real ovog ljeta, dok je Messi van stroja zbog povrede, ali nas svejedno u nedjelju očekuje pravi spektakl, a upravo će spektakularna atmosfera biti i na tribinama.

Barcelona je otkrila na društvenim mrežama i kako će izgledati koreografija posebno pripremljena za El Clasico.

Na zvaničnim profilima Barce na društvenim mrežama se već može vidjeti video simulacija koreografije koja će u nedjelju dočekati igrače Barcelone i Real Madrida i jasno je da će sve izgledati spektakularno. U fokusu pomenut koreografije je slogan "Mi bojimo fudbal".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, susret Barcelone i Real Madrida je zakazan za nedjelju u 16:15 sati po srednjeevropskom vremenu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi