Samo trojica igrača Barcelone nisu na transfer listi!

Na Nou Campu čekaju ponude

Samo trojica igrača Barcelone nisu na transfer listi!

Admin Čaušević

Xavijeva avantura u Barceloni nije počela najbolje. 

Nakon ispadanja iz grupne faze Lige prvaka na Nou Campu su fokusirani na zimski prijelazni rok i dovođenje neophodnih pojačanja.

Španski mediji praktično svakodnevno objavljuju koji bi mogao doći u Barcelonu. Spominju se Ferran Torres, Azpilicueta, Karim Adeyemi, Dani Olmo i Edinson Cavani.

Jedno je sigurno, na Nou Camp će stići pojačanja, samo je pitanje koji će to igrači biti. Ali da da bi se poravnali računi bit će potrebno obaviti i nekoliko prodaja.

Katalonska TV3 je izvjestila kako su praktično svi igrači Barcelone na transfer listi. Izuzetak su samo trojica.

Xavi je odlučio da "nedodirljivim" proglasi Ansu Fatija, Gavija i Nica. Tri produkta čuvene La Masije koji bi trebali predstavljati budućnost kluba.

Iznenađenje je što Xavi nije iskoristio "veto" i na eventualnu prodaju Pedrija koji je apsolutno otkriće godine, ali su ga povrede u zadnje vrijeme spriječile da dodadno napreduje.

Frenkie de Jong, Dest i Marc Andre Ter Stegen su neki od igrača koje bi Barcelona vrlo rado unovčila, što su prethodnih dana i najavili mediji bliski ponosu Katalonije.

Kako sada stvari stoje, zima će biti itekako topla na obalama Katalonije...

Top Komentari

Klicko
Njima bi bilbija nemanja legao kao kec na desetku.Preuzet desetku od onog malog fatime kako li se zove vec
7 0
Bulle
Od Fatia nikad ništa spektakularno neće biti, isti je on Dembele, nema on kuveta da bude neki veliki igrač tipa Mesija, Ronalda, Ibrahimovića
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi