Hoće li Miralem Pjanić napraviti veliku grešku? Bh. veznjak odbija ponude čekajući Juventus
Foto - EPA

Ponude stižu, on čeka

Hoće li Miralem Pjanić napraviti veliku grešku? Bh. veznjak odbija ponude čekajući Juventus

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić konstantno se povezuje sa prelaskom iz Barcelone u Juventus.

Bh. fudbaler otpisan je kod Ronalda Koemana i svim silama želi da se vrati u Torino.

Njegov agent Fali Ramadani, prema navodima torinskog lista Tuttosport, boravio je u Milanu, gdje se sastao sa sportskim direktorom torinskog kluba Federicom Cherubinijem.

Jedina tema razgovora bila je Miralem Pjanić i opcije po kojima bi se transfer bh. fudbalera mogao što prije realizovati.

Zbog Juventusa Pjanić odbija sve ostale ponude. Sport Italia navodi kako su na njegovu adresu stigle još dvije ponude neimenovanih klubova u protekla tri dana, ali da je bh. veznjak rekao 'ne' i odbio ih je bez previše razmišljanja.

Oglasi

Miralem samo želi u Juventus. Ipak, torinskom klubu je on samo jedna od opcija. Glavna želja je Manuel Locatelli, a tu je i mladi veznjak Monaca Aurelien Tchouameni.

Hoće li će Pjanić pogriješiti čekajući Juventus ostaje nam da vidimo. Do kraja prelaznog roka ostalo je više od tri sedmice, a bh. veznjak još uvijek nema riješen status.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić je podsjetimo prije Barcelone četiri godine nosio dres Juventusa, a ranije je igrao za Romu, Lyon i Metz.

Bh. veznjak je od 2016. do 2020. godine igrao za Staru dame. Nastupio je u 178 utakmica, zabio je 22 gola i osvojio je četiri titule prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...veliku gresku ce napraviti jedino ako ode negdje gdje ce biti manje placen nego u Barceloni,ima covjek siguran ugovor,sto bi on na zalasku karijere isao negdje za duplo manju platu samo da bi igrao?
6 2
Prinudni
Čeka da vidi gdje će Messi da i on za njim
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi