Kontakti su već uspostavljeni: Barcelona vraća zaboravljenu zvijezdu na veliku scenu?

Brazilac na meti Katalonaca

Kontakti su već uspostavljeni: Barcelona vraća zaboravljenu zvijezdu na veliku scenu?

E. Čaušević

Barcelona je uspjela jučer registrovati Ferrana Torresa, ali zimski prelazni rok za Katalonce još uvijek nije završen.

Katalonski klub uspio je da pronađe mjesto u budžetu za registraciju Ferrana nakon što je Samuel Umtiti potpisao novi ugovor i pristao na znatno manju platu.

Uskoro bi trebala biti ozvaničena i posudba Philippea Coutinha u Aston Villu nakon čega će Barcelona moći dovesti još neka pojačanja.

Španski mediji jutros su objavili da se na meti Barcelone nalazi brazilski veznjak Oscar koji već nekoliko godina igra u Kini.

Navodno, Barcelona je već kontaktirala Oscara i ponudila mu dolazak u katalonski klub gdje bi trebao biti zamjena za Coutinha. Oscar igra u dresu Shanghai SIPG-a već pet godina, ali čini se da bi se mogao vratiti u Evropu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Brazilac je prije pet godina sve šokirao kada je iz Chelseaja otišao u Kinu za 60 miliona eura, te mnogima nije bilo jasno zašto na vrhuncu karijere ide iz jednog od najboljih evropskih klubova.

Oscar je u Shanghaiju daleko najplaćeniji igrač, ali sada mu se otvorila prilika da se vrati na veliku scenu, a da li će prihvatiti ponudu Barcelone ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dante17
A bas ce on doc u Barcelonu koja je u financijskoj krizi, a u najboljim godinama otisao u Kinu za parama
4 0
Benz
Ovo je manje-vise 40ti igrac koga Barca dovodi u poslednjih 20 dana
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi