Barcelona već prodala fudbalera i sada ga pokušavaju uvjeriti da ode
Foto - EPA

Prihvatili ponudu Fulhama

Barcelona već prodala fudbalera i sada ga pokušavaju uvjeriti da ode

M. Šljivak

Barcelona prodala fudbalera i sada ga pokušavaju uvjeriti da ode

Katalonski velikan je dogovorio transfer sa londonskim timom vrijedan 18 miliona eura, ali kao i sve ovog ljeta, Barci neće biti lako da sve završi bez problema.

Todibo je spreman da ode iz kluba, ali ne u Fulham. Francuski štoper bi radije negdje drugo, pa rukovodstvo tima sa Camp Noua čini sve da ga uvjeri da ode u Fulham.

Za sada Todibo nije spreman da to učini. Pregovori sa klubom se nastavljaju i sve bi trebalo biti poznato do ponedjeljka, kada je posljednji dan prelaznog roka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Todibo je u Barcelonu stigao 2018. godine iz Toulousea. Nije se previše naigrao u katalonskom klubu i nastupio je u samo pet tutakmica, a prošle sezone je igrao na posubi u Schalkeu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi