Dest objasnio zašto je izabrao Barcelonu ispred Bayerna
Foto - EPA

Amerikanac nije imao dilema

Dest objasnio zašto je izabrao Barcelonu ispred Bayerna

M. Šljivak

Novi igrač Barcelone Sergino Dest objasnio je zašto se odlučio na dolazak u ovaj klub umjesto u Bayern koji je bio blizu njegovog dovođenja.

Sjajni desni bek je potpisao ugovor sa Barcom, ali je imao veoma težak zadatak da odbije Bavarce. Odlučio je objasniti razloge:

"Bayern je veliki klub, ali samo sam pratio srce i Barcelona je prava odluka. Ispunio sam san", rekao je Dest i dodao je:

"Sanjao sam oduvijek u Barceloni. Sada sam presretan što sam tu. Dat ću sve od sebe da osvojimo Ligu prvaka i La Ligu", rekao je mladi defanzivac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dest bi debi mogao imati već u nedjelju kada Barcelona dočekuje Sevillu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582360326
Manja konkurencija u barci reci tako
7 2
realno_govoreci
Ma kod Barce sve isto. Deru dok ne naidju na nekog tipa Bajerna ko je fizicki mnogo superiorni i onda se vidi nedostatak sto Messi ne trci. Sve ponovo preko njega ide a to će vrhunski klubovi znati iskoristiti. Mozda osvoje la ligu i kup jer im je konkurencija pre losa ali zato u ligi prvaka nista jer vuckaranje igraca po terenu koriste timovi poput Bajerna samo tako .
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi