Nakon gola Kessiea u 91. minuti nastala je ludnica, to najbolje pokazuje objava na njihovom Twitteru

Pobjeda dana

Nakon gola Kessiea u 91. minuti nastala je ludnica, to najbolje pokazuje objava na njihovom Twitteru

E. Oštraković

Fantastičan El Clasico sinoć je otišao na stranu Barcelone koja je na kraju ostvarila pobjedu od 2:1 protiv Real Madrida na svom terenu.

Iako je gostujući tim imao prednost od 1:0 Barcelona je kreirala fenomenalan preokret, te je na kraju ostvarila pobjedu.

Vinicius je bio na lijevoj strani Barcinog šesnaesterca, pokušao je da ubaci, a lopta je zakačila Arauja i odsjela iza leđa Ter Stegena.

Barcelona je nakon toga preuzela potpunu iniciajtivu, te su stvorili veliki broj prilika, a do poravnanja su stigli krajem prvog poluvremena.

Nakon velike gužve u šesnaestercu Real Madrida najbolje se snašao Sergi Roberto koji je matirao golmana Real Madrida i donio poravnanje svojoj ekipi.

Real je nakon toga u drugom poluvremenu morao krenuti još jače prema naprijed jer im je trebala pobjeda na ovom susretu.

Oglasi

Pitanje prvaka je vjerovatno riješeno u sudijskoj nadoknadi utakmice kada je Kessie postigao gol i donio pobjedu Barceloni.

Koliko je pobjeda značila ekipi Barcelone najbolje pokazuje objava na zvaničnom Twitter nalogu ove ekipe u trenutku kada je postignut gol za preokret.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"FRNEJIOFEHRRJCEJOEJOIRjEWRJJEWROEWJORJWEJRJERJEJRJEWJROJEOWOJROJEWORJEJWOROJEWOJIROJIWEROIJEROJIEWOIROIJEWROJIEJWO JO", stoji u objavi.

Jasno je da je administrator slavio gol, te da je od sreće pritisnu gotovo svako moguće slovo na svojoj tastaturi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adrian
"ReAl jE MaII".
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije