Barcelona u januaru vraća Olma?

Leipzig je spreman na pregovore

Barcelona u januaru vraća Olma?

S. Mlaćo
Barcelona već u januaru želi vratiti u svoje redove Danija Olma.

Olmo je ponikao u redovima Katalonaca, no nije dobio pravu šansu. Bljesnuo je u Dinamu, odakle je ostvario sjajan transfer u Leipzig, čiji je i sada član.

U Barceloni planiraju da ga vrate, a njemački klub traži 75 miliona eura.

Mundo Deportivo navodi da bi Olmo odmah prihvatio povratak u Barcelonu, što će biti dodatna olakšica za katalonskog giganta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaradu će ukoliko se transfer desi ostvariti i Dinamo. Naime, Modri iz Zagreba imaju 20 posto od narednog transfera.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Nemaju oni para za hl**** i dovesce ****o moje ako dam za dz.
2 1
Jasminn
Sta ce im? Upropastit ce lika.zar oni imaju poziciju 10ke, poziciju poluspica ili poziciju ofanzivnog veznog? Koliko ja znam imaju dva krilna napadaca i jednog klasicnog napadaca ali koliko toliko da zna sa loptom ili kako se to kaze da nije igrac 16erca. Krilnih napadaca imaju za dvije ekipe a ovaj lik 9ka nije
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi