Barcelona u srijedu počinje testiranje igrača, prvi trening već u petak

Planiraju o otvaranje prostorija na stadionu

Barcelona u srijedu počinje testiranje igrača, prvi trening već u petak

Endin Čaušević

Situacija s pandemijom koronavirusa u Španiji je sve bolja iz dana u dan, a uskoro će i klubovi početi trenirati.

Od danas će klubovi u La Ligi početi s testiranjem svojih igrača, a kada se sve to završi dobit će dozvolu da počnu zajedničke treninge u manjim grupama.

Španski mediji objavili su danas da su u Barceloni napravili jasan plan, te da je jasno da se situacija popravlja. Katalonski klub će svoje igrače testirati 6. maja i ukoliko sve bude u redu počet će trenirati u petak.

Pored toga, Cadena SER piše da će u klubu uskoro otvoriti i kapije svoga stadiona. Naime, 25. maja bi trebala biti otvorena klupska prodavnica i muzej Barcelone u sklopu Camp Noua.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Svi klubovi bi trebali početi treninge do kraja sedmice, a u Španiji se nadaju da bi se sezona mogla nastaviti narednog mjeseca.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi