Neymar želi gdje ga srce vuče: Odbio je bonus od 100 miliona eura!

Brazilac već odlučio

Neymar želi gdje ga srce vuče: Odbio je bonus od 100 miliona eura!

A. Čaušević

Neymar Junior je igrač o čijem se prelasku, odnosno povratku u Barcelonu špekuliše tokom svakog prijelaznog roka.

Na Neymarovom povratku u Barceloni najčešće insistiraju mediji bliski katalonskom divu. Mundo Deportivo danas piše kako je brazilski as odbio PSG-ovih 100 miliona eura bonusa.

"Brazilaski napadač svaki dan proklinje grešku koju je napravio prije tri godine kada je odlučio da napusti Barcu i priključi se PSG-u", navodi Mundo Deportivo.

PSG je navodno Neymaru ponudio bonus od 100 miliona eura za potpis novog ugovora, ali je to 28-godišnjak odbio jer sanja nove nastupe u dresu Blaugrane.

"Neymar je odbio PSG-ovu ponudu za produženje koja je iznosila 100 miliona eura kao dodatak na trenutne uslove ugovora i sponzorski ugovor s Nacionalnom bankom Katara koja bi plaćala 50 miliona eura godišnje", stoji u tekstu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nevjerovatna ponuda koja odstupa od sadašnjih standarda posebno ako se uzme u obzir da odnosi na relaciji Pariz - Doha nisu baš najbolji. Međutim ko zna, dojam je da se sapunica nastavlja.

Inače, u augustu 2017. godine PSG je Neymara platio 222 miliona eura. Od tada Barcelona je potrošila ogromne novce na dostojnu zamjenu, ali dovođenja Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea su se ispostavile kao promašaji.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi