4

Komentari (4)

gallardo.la
@nedoni46 tamo ukinuti komentari pa moram ovdje, ne osporavam da ima vanserijsku statistiku, ali pogledaj Lewandowskog u Tom periodu kada je igrao za bvb, pogledaj Dzeku, u njegovim godinama sa Wolfsburgom srusi bayern Koji je tad mozda imao I vecu dominaciju, ovo sto se pravi oko njega I ova gadjanja milionima nece ni njemu ni klubu Koji ga potpise donijeti dobro. Spominju bayern I real, ne moze lewu ni benzemu ni blizu zamijeniti. Nije jos sazrio za takva poredjenja, ja ga prije stavljam u kos sa Hallerom Vlahovicem I Adeyemijem
nedoni46
Naravno da ne moze zamijeniti ni Lewu ni Benzemu, ali njima ce jos malo vrijeme za penziju biti, Haaland evo 3 godine drzi ovaj prosjek gol po tekmi, Vlahovic je dosao tek ove sezone, Adeyemi isto, a Haller bljesnuo prije par sezona, pa se u whu izgubi, evo opet bljesnuo, on je rizik za dovesti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.