Sport otkrio sastave: Koeman više nikoga ne može da iznenadi

Kostur tima uvijek isti

Sport otkrio sastave: Koeman više nikoga ne može da iznenadi

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone danas igraju na svom terenu protiv Valencije u okviru 14. kola španske La Lige.

Katalonski klub je uspio upisati dvije pobjede zaredom nakon nešto lošijih rezultata, te se vratiti u formu. Ipak, Barcelona će danas imati novi težak ispit jer im u goste stiže uvijek neugodna Valencia.

Šišmiši su itekako znali da iznenade Barcelonu na Camp Nou i jasno je da će i danas igrači kluba s Mestalle dati sve od sebe da pokvare planove katalonskom klubu.

Ovaj meč je zanimljiv i zbog toga što je Ronald Koeman nekada vodio Valenciju i s klubom se nije rastao na najljepši način, te je i danas dosta kritikovan zbog vremena provedenog na klupi ovog tima.

Koemanu ni u Barceloni ne ide baš najbolje, a mnogi najviše kritikuju to što skoro uvijek igra s istim sastavom, te pravi jako malo promjena. Katalonski Sport je i jutros objavio vjerovatne sastave, a početnu postavi Barce nije teško pogoditi.

Nažalost, čini se da će Miralem Pjanić i današnji meč početi s klupe, te se nadati da će mu Koeman ovaj put dati nešto bolju minutažu nego u prethodnom susretu protiv Sociedada kada je na teren ušao tek u samom finišu.

Vjerovatni sastav Barcelone: Ter Stegen, Dest, Araujo, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Messi, Griezmann, Braithwaite.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vjerovatni sastav Valencije: Domenech, Wass, Gabriel, Diakhaby, Gaya, Račić, Soler, Musah, Cheryshev, Guedes, Maxi Gomez.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Armin29
jbt pedri mater
5 3
user1579109878
Ovaj Braithwaite je igracina. Ubija covjek.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi