Stravične scene: Igrač Barcelone doživio povredu zbog koje mu prijeti kraj karijere

Zakucao se u stativu

Stravične scene: Igrač Barcelone doživio povredu zbog koje mu prijeti kraj karijere

E. Čaušević

Mladi fudbaler Barcelone koji trenutno igra na posudbi za PAOK, Moussa Wague, doživio je tešku povredu u meču protiv Arisa koji se igrao prije nekoliko dana.

Wague je u PAOK stigao prije tri mjeseca na posudbu do kraja sezone iz Barcelone, ali nije ni slutio da će samo nekoliko mjeseci kasnije morati da se vrati u Španiju.

Naime, ovaj 22-godišnji lijevi bek doživio je tešku povredu koljena u meču protiv Arisa i prve prognoze kažu da ga očekuje čak godinu dana pauze.

Wague se povrijedio nakon što je spasio gol svoje ekipe i izbio loptu, a onda se zakucao u stativu. Senegalac je koljenom udario u stativu i odmah je počeo vrištati od bolova.

Potražite više informacija na temu Super League:

S terena je iznesen na nosilima i odmah je bilo jasno da se radi o teškoj povredi. Za njega je sezona, ali i posudba u PAOK-u završena i vratio se u Barcelonu gdje će operisati koljeno.

Katalonski Sport je objavio čak da bi Wague mogao i da završi karijeru jer se radi o izuzetno teškoj povredi od koje se malo ko uspije u potpunosti vratiti u formu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuner
Stravicne scene? Ja.mislio iskocio voz iz kolosijeka.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi