Barcelona već ima dres za novu sezonu koji je navijače ostavio bez teksta

Katalonski Sport objavio fotografiju

Barcelona već ima dres za novu sezonu koji je navijače ostavio bez teksta

Endin Čaušević

Barcelona je prije nekoliko mjeseci razočarala svoje navijače dizajnom dresa za ovu sezonu.

Katalonski klub je odlučio da izabere dizajn s kockicama po prvi put u historiji što se nikako nije svidjelo navijačima. Dres Barce neodoljivo podsjeća na dres Hrvatske i zaista je neobično gledati fudbalere katalonskog kluba u takvoj opremi.

Međutim, iz Barcelone tvrde da je prodaja dresova daleko bolja nego prethodnih sezona, te su poručili da je dizajn dresa s kockicama očito bio pun pogodak.

Iako je sezona tek počela katalonski Sport je objavio fotografiju dresa u kojem bi Barca mogla nastupati naredne sezone. Dizajn je oduševio navijače Barcelone, a mnogi su poručili da bi ovo mogao biti najljepši dres u posljednjih desetak godina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija Barça BiH.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi