Barcelona već u januaru iz Serije A dovodi zamjenu za Luisa Suareza?
Piatek bi trebao zamijeniti Urugvajca na Camp Nouu

Katalonci razmišljaju o budućnosti

Barcelona već u januaru iz Serije A dovodi zamjenu za Luisa Suareza?

S. Pašalić

Barcelona već razmišlja o pojačanjima za naredno ljeto iako je sezona tek počela.

Prije par dana se pojavila vijest da Katalonci žele dovesti veznjaka Napolija, Fabiana Ruiza, a Eric Abidal je navodno već bio u Italiji kako bi ga pratio u utakmici protiv Leccea.

Iako su Napolitanci istakli kako Ruiz nije na prodaju, navodi se da bi ipak mogli pristati na ponudu od oko 70 miliona eura, ali do narednog ljeta se dosta toga može promijeniti.

Ipak, Barcelona se ne želi tu zaustaviti pa danas Calciomercato piše da je i napadač Milana Krzysztof Piatek također na meti katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Poljak, koji je u debitanskoj sezoni u Seriji A postigao 22 gola bi trebao biti zamjena za Luisa Suareza.

Izvještaji govore da bi Barcelona već u januaru mogla pokušati da ga dovede s obzirom da u ovom klubu planiraju da se riješe 32-godišnjeg Suareza.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Konačno dvije godine prekasno.
0 0
doa297
konacno se zubonje rijesit
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi